Aktuellt

Kristna ledare i förbön för utsatta troende

Representanter från Sveriges kristenhet samlades ikväll i St:a Clara kyrka för att uppmärksamma situationen för utsatta troende i världen. På plats fanns en majoritet av landets kyrkoledare och representanter för kristna organisationer. Situationen uppmärksammades även på debattsidan i Aftonbladet där kyrkoledarna uppmanade svenska politiker att agera för religionsfrihet. ”Frågan om religionsfrihet är inte en fråga… fortsätt läsa “Kristna ledare i förbön för utsatta troende”

(Svenska) “Ett himmelskt ljus mellan lysrören”

För några år sedan var vi några som lotsades genom katedralen i Lincoln av en hängiven guide. Då kan t o m den minsta detalj på en stenbit bli intressant. Men, det som fastande mest var det stora mosaikliknande fönster som man kallar Bishop’s eye/window. Länk som du kan koppla in om du vill: http://www.geograph.org.uk/photo/3312902… fortsätt läsa “(Svenska) “Ett himmelskt ljus mellan lysrören””

(Svenska) “Ännu återstår de politiska åtgärderna” – reserapport från Indien

Det var 14 år sedan jag var i Indien sist och mycket hade förändrats. I Delhi och Pune fanns betydligt färre tiggare än jag minns från tidigare besök, men långt fler mopeder. Shoppingcentrumen avlöste varandra, marknadsföring för nya fina bostäder fanns överallt och tjusiga affärer höll på att öppnas runt hörnet från vårt hotell. Det… fortsätt läsa “(Svenska) “Ännu återstår de politiska åtgärderna” – reserapport från Indien”

See all news

Organizaciones contrapartes

Christian Council of Sweden, Churches’ week for global justice, Globalportalen and Fairtrade Sweden.

Follow us on the web

We are active in social media, though mostly in Swedish. On Youtube there are some films in English.

Contactos

Teléfono:
+46-8-453 68 80
Email:
info@missioncouncil.se