Skriv ut

Laddar Evenemang

« All Events

Handläggardagar

Detaljer

Börjar:
22 november 09:00
Slutar:
23 november 16:00

Plats

Sigtuna Folkhögskola
Manfred Björkquists allé 20
Sigtuna, 193 22 Sverige
+ Google Map

Arrangör

Svenska missionsrådet
Webbplats:
www.missioncouncil.se

”SAVE THE DATES”

Precis när sommaren står för dörren vill vi nu uppmuntra er att i era kalendrar ”save the dates” för SMRs handläggardagar den 22-23 november. Platsen kommer precis som förra året att vara Sigtuna Folkhögskola  och årets tema kommer att vara antikorruption. Som en valbar del av dagarna kommer vi att ha ett pass kring valutakurshantering.

Kursen riktar sig denna gång BÅDE till handläggare och ekonomer involverade i projekthanteringen och vår ambition är att alla organisationer som via SMR tar emot Sidamedel av något slag ska kunna skicka 2-3 personer att delta på antingen hela eller delar av kursen.

I anslutning till kursen kommer vi den 21 november att erbjuda en träff för personer som antingen är nya i sin roll eller på sin organisation. Träffens syfte är att lära känna SMR som organisation och de processer som vi står i tillsammans.

Vi återkommer efter sommaren med mer information om kursens innehåll och kommer också då öppna upp för anmälan. Har ni några idéer eller förslag för oss att ta med i planeringen så mottages detta tacksamt på epost till Lisa Minnhagen.

Glad sommar!

Skapad: June 12, 2017 9:33
Senast uppdaterad: June 21, 2017 16:35