Skriv ut

Laddar Evenemang

« All Events

Inspirationsdag om de Globala målen

Detaljer

Datum:
15 september
Tid:
11:00 - 16:00

Plats

Ekumeniska Centret
Gustavslundsvägen 18, Alviks torg
Stockholm, 167 14
+ Google Map

Arrangör

Svenska missionsrådet, Sveriges kristna råd
Webbplats:
www.skr.org

Fredagen den 15 september inbjuder Sveriges kristna råd alla engagerade i Kyrkornas globala vecka till en inspirations- och informationsdag om de Globala målen i ekumenikens tecken. Vi möts mellan klockan 11:00-16:00 på Ekumeniska centret i Alvik.

Temat för dagen är de Globala målen för hållbar utveckling. Det blir föredrag och gruppsamtal, övningar som syftar till att motivera vårt arbete utifrån den breda missionstanken och dess konkretion i de globala målen. Utöver detta blir det tillfälle för erfarenhetsutbyte och möjlighet till input om det framtida arbetet kring Globala veckan och för en hållbar värld för alla.

Inspirationsdagen är kostnadsfri och lunch ingår.

Vi välkomnar dig som är anställd eller ideellt engagerad i SKR:s medlemskyrkor och SMR:s medlemsorganisationer och dig som är intresserad och engagerad i Kyrkornas globala vecka, på nationell, regional eller lokal nivå.

Inspirationsdagen är ett bra tillfälle att möta och samtala med andra engagerade för en hållbar värld!

Anmäl dig till Elisabeth Korswing  med namn, församling-/ organisationstillhörighet, roll i församlingen/ organisationen samt eventuella allergier eller matpreferenser.

Läs mer här: http://globalaveckan.se/valkommen-pa-inspirationsdag-kring-globala-malen/

Skapad: June 14, 2017 9:41