Skriv ut

Laddar Evenemang

« All Events

Kom och träffa oss på SMR

Detaljer

Datum:
21 november
Tid:
11:00 - 15:00

Plats

Ekumeniska Centret
Gustavslundsvägen 18, Alviks torg
Stockholm, 167 14
+ Google Map

Arrangör

Svenska missionsrådet
Webbplats:
www.missioncouncil.se

Är du nyanställd på någon av SMR:s medlemsorganisationer och vill lära känna SMR? Eller har varit på din arbetsplats länge men aldrig riktigt fått snurr på SMR:s roll, struktur eller organisation, IHS eller vem som är ansiktena och människorna bakom de där namnen du har i din adressbok och mailar med mest hela tiden.

Nu har du chansen. Den 21, november i anslutning till SMR:s handläggarkurs i Sigtuna öppnar vi upp vårt kontor och bjuder in dig för en introduktion till SMR och en möjlighet att lära känna såväl organisation som kansli lite bättre. Vi börjar klockan 11.00, äter lunch tillsammans och håller på till senast klockan 15.

Glöm inte: Har du någon allergi/specialkostönskemål eller eventuell funktionsvariation som är bra för oss att veta om, glöm inte att ange detta i din anmälan. Som en del av SMR:s miljö och klimatarbete bjuds det som vanligt på vegetarisk mat till alla.

Kostnad: Träffen bekostas av Sidamedel och är en del av SMR:s kapacitetsutvecklingsstöd till sina medlemsorganisationer. Om du uteblir från kursen i sin helhet, alternativt inte nyttjar matbokningar som gjorts för dig, så kommer detta att faktureras din medlemsorganisation.

Eventuella frågor och funderingar? Tveka inte att höra av dig till kursansvarig Lisa Minnhagen.

Sista anmälningsdag är den 14 november 2017.

Anmälningsformulär:

Jag deltar på lunchen:

Skapad: October 2, 2017 11:00
Senast uppdaterad: October 2, 2017 14:47