Press

Välkommen till vår pressida

Här finns våra pressmeddelanden och nyheter

Följ Svenska missionsrådet

Kontaktpersoner
Matilda Pearson
Kommunikatör
Ninna Ekstrand
Kommunikatör
Ansvarsområden: Sociala medier, grafisk form, fotograf
Pressbilder

Klicka på bilderna för högupplösta versioner.

Pressmeddelanden
Missa inget viktigt

Det bästa stället att läsa våra pressmeddelanden är i vårt nyhetsrum på MyNewsDesk, där finns det oftast bra bilder också. Du hittar mer om det som händer i vår verksamhet under Aktuellt och på vår Facebook-sida, följ oss där så missar du inget viktigt!

Debattartiklar
Här hittar du våra senaste debattartiklar

Var är världen i valrörelsen? Sveriges globala politik är alla politikers ansvar och ska drivas i alla utskott, inte bara utrikesutskottet. Med anledning av en kartläggning vi gjort med CONCORD Sverige debatterar vi tillsammans med 40 andra organisationer i Aftonbladet den 11 juni 2018.

Om vikten av att alla, men särskilt kyrkor och organisationer höjer sina röster för en valrörelse som går utanför Sveriges gränser eftersom politik här gör skillnad där. Publicerad i tidningen Dagen 25 april 2018.

Globala fonden mot aids, tuberkulos och malaria har tecknat ett samarbetsavtal med bryggerijätten Heineken – trots att alkoholkonsumtion har tydlig koppling till såväl hiv/aids som tuberkulos. Publicerad tillsammans med IOGT-NTO-rörelsen och Svenska FN-förbundet på Biståndsdebatten 9 februari 2018.